Detox? Ce e aia?

Inceputul toamnei pentru mine e un fel de ianuarie pentru altii. Noi rezolutii, un nou inceput, chef de munca si de realizari.

Dupa mai multe kilograme adunate de-a lungul verii, am trecut la tot felul de metode pentru a-mi repara greselile. Tratamente corporale, alimentatie sanatoasa, mult sport. Si cum mi se intampla mie sa nu am stare si sa vreau sa ma provoc ori de cate ori am ocazia, am decis sa urmez o perioada de detox de 3 zile. Ce inseamna asta? Inseamna ca timp de 3 zile voi bea doar sucuri din fructe si legume. Yummy! O nebunie! Abia astept! 🙂

Desi destul de invechit acest fenomen al detoxului cu sucuri, eu l-am mai incercat o singura data acum 4 ani. Si a fost greu! Imi amintesc ca aveam la pranz totusi o salatica mica acolo. Acum, nu. 6 sucuri pe zi, 500 ml fiecare sticla. Unii spun ca e benefic pentu organism, altii sunt total impotriva. Eu consider ca cel mai important lucru este sa-ti asculti corpul. Eu l-am ascultat toata vara si i-am dat de toate: burgeri, pizza, dulciuri, inghetata si tot ce a mai vrut el. 3 zile are si el obligatia sa ma asculte si sa ma lase sa-i dau un refresh dupa toate pacatele comise o vara intreaga.

Am ales o varianta scurta, 3 zile. Nici nu cred ca as incerca mai multe zile. Eu sunt o mancacioasa de fel si imi este destul de greu sa stau fara sa mananc dar sper sa rezist. Plus ca am ales varianta de incepatori. Asta inseamna ca sucurile contin nutrientii necesari asa incat sa nu simt ca mor in aceste 3 zile. Sper sa conteze pentru stomacul meu. 🙂

Voi suferi ca nu o sa beau cafea. Ma astept la niste dureri de cap de care voi scapa dupa ce voi bea din nou. Nu ma incumet sa fac sport ca in zilele in care mananc normal. Nu voi iesi in oras cu fetele la cina. Activitatea mea va fi redusa considerabil. Dar numai pentru 3 zile!

Revin cu feedback! 🙂

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: